SEO: Bliv fundet på Google

Du kan få hjælp på flere forskellige måder, hvis du har behov for at jeres hjemmeside bliver fundet på Google og andre søgemaskiner.

Jeg hjælper gerne med SEO som en service, hvor jeg tager mig af det for jer – men ofte vil der være en rigtig god idé i, at du/I lærer selv at gøre tingene rigtigt fra starten, så I ikke skal hive fat i mig, hver eneste gang I laver en ny side på hjemmesiden, lancerer et nyt produkt, eller har et nyt tilbud.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder via linksene nedenfor – eller kontakte mig på telefon 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk for at få et bud på, hvordan I bliver mere synlige på nettet.

 

Søgemaskineoptimering (SEO) – service

Bliv fundet på Google af de rigtige – dem der søger efter det, I kan tilbyde – ved at få optimeret jeres hjemmesiden til søgemaskiner.  Jeg vil normalt starte med at justere jeres tekster, sidetitler, META-beskrivelser og andet indhold, som har betydning for at blive fundet på Google. Andre tiltag kan også komme på tale – det afhænger helt af hvor meget SEO I allerede har lavet.

Workshop: lær selv at gøre jeres hjemmeside mere synlig på søgemaskinerne

Lær selv at opnå og vedligeholde den gode synlighed på Google på en workshop om SEO. Undervisningen bliver tilpasset specielt til netop jer og jeres udfordringer med Google.

Rådgivning om synlighed på søgemaskinerne

Få rådgivning på et fysisk møde eller over telefon og internet om hvordan I kan gøre lige netop jeres hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne – og hvordan I griber det an i praksis.