SEO – lær at gøre hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Pt. kører jeg ikke egentlige kurser, men du kan altid bestille mig til undervisning eller sidemandsoplæring i hvordan du selv laver SEO og får mere synlighed og trafik til hjemmesiden.

Jeg kan fx lære dig:

1–dags kursus hos jer eller hos Nielsens BureauDer er flere måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på.

På dette kursus kommer vi omkring alt det, I selv kan gøre.

I lærer:

  • at finde de rigtige søgeord
  • at bruge søgeordene i tekst på hjemmesiden
  • at bruge søgeordene i bestemte koder på hjemmesiden
  • hvilke teknologier, I bør undgå
  • hvordan I kan skaffe links til jeres hjemmeside
  • hvilke muligheder I har og bør bruge for at betale for synlighed, f.eks. på Google

Kurset er en blanding af praktiske øvelser og forklaring af, hvordan søgemaskinerne ser jeres hjemmeside, og hvordan de fungerer.Kurset er relevant, hvad enten I har en hjemmeside hvor I retter i koderne, eller bruger et CMS, da meget handler om at lave overskrifter, tekster og links, der virker tiltrækkende på søgemaskinerne.

Undervisningen kan foregå som workshop for flere personer, eller som sidemands­oplæring for en enkelt person, hvor vi arbejder direkte i jeres CMS eller hjemmesideprogram. Sidemands­oplæring er tilpasset 100% efter dit behov – og afregnes på timebasis.

Der følger materiale med, som du efterfølgende kan bruge i dit praktiske arbejde med søgemaskine–optimering.

 

Program for kurset i søgemaskine-optimering

Kl. 9–11: Du lærer hvordan søgemaskiner (især Google) fungerer, og arbejder praktisk med at finde gode søgeord og planlægge hvordan de skal bruges på din hjemmeside

Kl. 11–12.30: Du lærer om tre steder på din hjemmeside, hvor du SKAL bruge dine søgeord for at blive rigtig synlig, og du arbejder praktisk med at lægge søgeordene ind på hjemmesiden

Kl. 12.30–13: Frokost

Kl. 13–15: Du lærer flere måder at lægge søgeord ind på hjemmesiden, og arbejder praktisk med det. Du lærer også hvad du IKKE må gøre!

Kl. 15–16: Du får tips til en masse andre ting, du kan gøre for at gøre din hjemmeside synlig (f.eks. hvordan du kan skaffe links til hjemmesiden)

Underviser: Anette Nielsen

Bestilling: Kontakt Anette på telefon 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk for at bestille eller høre mere om undervisning i at gøre jeres hjemmeside synlig på søgemaskiner.