Søgeordsanalyse – hjælp til at finde søgeord til SEO og Adwords

Søgeordsresearch skal være i orden, før du kan lave rigtig god SEo og Adwords på GoogleDet er vigtigt at I får lavet søgemaskineoptimering og Adwords ud fra de rigtige søgeord, ellers kan indsatsen være helt spildt. Søgeordsresearch gør at I får lagt den rigtige grundlag for jeres SEO og Adwords, så I ikke spilder jeres kræfter på at prøve at blive fundet på ord, ingen søger efter.

Der findes flere forskellige metoder til søgeordsresearch, og noget af det bør I lave selv – men I kan få hjælp til at få analyseret hvilke ord, I skal satse på, ved at bestille en søgeordsanalyse.

Når I køber en søgeordsanalyse fra Nielsens Bureau, giver jeg jer samtidig udførlige anvisninger på, hvordan I bruger søgeordene strategisk ved at anvende dem på forskellige landingssider.

Prisen afhænger af omfanget – dvs. hvor mange ord/begreber/emner I gerne ville kunne findes på på Google.

Ring til mig på 2621 8728 eller send mig en mail på anette@nielsensbureau.dk for at høre om pris på lige netop jeres søgeordsanalyse.

Hjælp til formulering af tekst på landingssiderne er ikke inkluderet, men kan selvfølgelig tilkøbes – vi kan aftale det samtidigt eller efter du har modtaget din søgeordsanalyse.