Få hjælp til en bedre hjemmeside

Forbedring og optimering af en hjemmeside kan handle om mange ting, ikke kun SEO – det kan lige så godt være teksten, designet eller teknikken, der ikke virker optimalt.

Hvis I har en hjemmeside, som I ikke synes I får nok ud af i form af opringninger fra nye kunder, medlemmer eller direkte salg, kan der altså være forskellige grunde til det: det kan være den ikke kan findes på Google, at den ser for gammeldags ud, at den ikke virker teknisk på alle platforme (inkl. telefoner), eller det kan være designet, teksterne eller billederne på hjemmesiden, der ikke fanger folk og sælger varen godt nok.

Måske ved I allerede hvad der er galt eller mangler? Så kan vi gå i gang med at hjælpe jer med det samme, for eksempel med:

Bliv klogere på, hvorfor jeres hjemmeside ikke virker optimalt

Ved I ikke, hvorfor hjemmesiden ikke trækker kunder osv nok til? Så ved I heller ikke, hvilken type optimering af hjemmeside I har brug for – og så vil det være en god idé at starte med at få undersøgt, hvad der er galt.

Nielsens Bureau kan hjælpe jer til at blive klogere på det med en ekspertvurdering af hjemmesiden i form af en tilstandsrapport, som udarbejdes “ved skrivebordet”. Ekspertvurderingen egner sig bedst til mindre hjemmesider, der måske også har nogle år på bagen.

Hvis I allerede har installeret en webstatistik, kan vi læse meget ud af den, om hvor hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Hvis I virkelig vil have grundigt undersøgt,  hvordan jeres hjemmeside kan optimeres så den konverterer bedre, bør I få kørt A/B splittests på den. De egner sig dog bedst til nogenlunde velbesøgte hjemmesider, og er ikke noget Nielsens Bureau tilbyder p.t. – men vi viser jer gerne videre.

Du er altid velkommen til at sende en mail til anette@nielsensbureau.dk eller ringe på 26218728 og høre om priser eller forslag til optimering af hjemmeside, så den sælger bedre.