Nyhedsbreve med Mailchimp

I har sandsynligvis brug for en måde at holde kontakten med enten kundeemner, der har besøgt jeres hjemmeside eller med tidligere og eksisterende kunder, der gerne lige må blive mindet om at I findes og stadig gerne vil hjælpe dem. Det mest effektive redskab overhovedet til at holde kontakt med interesserede og kunder er et godt nyhedsbrev, der sendes på email med jævne mellemrum til alle, der har ønsket det. Eventuelt suppleret med en blog, hvor I skriver om det, I har bedst forstand på.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde på disse sider:

Eller kontakt Anette på telefon 26218728 for at få et bud på, hvordan netop I kan få glæde af et nyhedsbrev til at holde kontakt med jeres kunder eller kundeemner.

Nyhedsbreve – det kan de gøre for jer (som hjemmesiden ikke kan)

Selv om I har en hjemmeside der sælger jeres ydelser eller varer bedst muligt, og den er nem at finde gennem søgemaskinerne eller andre steder, så er det jo ikke sikkert, kundeemnerne køber noget af jer lige med det samme. Det gælder både hvis jeres kunder er private og hvis det er andre virksomheder.

Måske finder de jeres hjemmeside helt i starten af købsprocessen, hvor de egentlig ikke er klar til at købe noget, men bare overvejer og orienterer sig løst om mulighederne. På dette tidspunkt kontakter de jer ikke, men hopper sandsynligvis videre på nettet og kigger på hvad jeres konkurrenter tilbyder. Det kan være der går 2-3 måneder, før de faktisk er klar til at købe det, I tilbyder. Det kan I ofte ikke gøre så meget ved, selv ikke med de mest fantastiske salgstekster.

Det I til gengæld KAN gøre, er at få dem til at melde sig til et nyhedsbrev, før de hopper videre i deres søgen. Så får I muligheden for løbende at minde dem om at I findes, og hvad I kan hjælpe dem med. I vil også kunne have glæde af nyhedsbrevet til at lære jeres målgruppe bedre at kende – så I bliver klogere på, hvad jeres målgruppe vil have, og så I løbende kan vise dem, hvem I er og hvorfor I er de bedste til det I laver.

Kom i gang med at samle adresser til nyhedsbreve

Der er temmelig streng lovgivning omkring, hvem I må sende nyhedsbreve ud til. Hvis I bruger et system til nyhedsbreve, der tillader folk selv at melde sig til og fra nyhedsbrevet, er I mere sikre på, at I gør det lovligt.

Derfor er første skridt på vejen til at I kan begynde at sende nyhedsbreve professionelt som del af jeres markedsføring, at I får sat sådan et system op, og kommer i gang med at indsamle mailadresser på lovlig vis, f.eks. via jeres hjemmeside.Ring til Anette på telefon 26218728 for at høre mere om, hvordan I hurtigt og nemt kommer i gang.