Udgivelsesplan for nyhedsbrev

Sidder du tit nogle dage før I skal have udgivet et nyhedsbrev og har svært ved at finde ud af, hvad det skal indeholde, og hvad du skal fokusere på at få solgt?

Så vil du kunne få rigtig god hjælp af en udgivelsesplan for nyhedsbrev, med datoer, temaer,  ideer til indholdet, og konkrete planer for hvornår du skal sælge hvad. Planen er selvfølgelig helt specielt udviklet til netop jeres nyhedsbrev.

Nielsens Bureau udarbejder gerne en udgivelsesplan for jeres nyhedsbrev, så du kan komme direkte i gang med at skrive, fotografere, eller hvad der nu skal produceres for at I kan udgive et godt nyhedsbrev.

En udgivelsesplan for nyhedsbrev er hjælp til selvhjælp

I kan sagtens få skrevet og produceret hele nyhedsbrevet af mig – det vil jeg meget, meget gerne hjælpe med! Men for rigtig mange mindre virksomheder er der bare ikke god nok økonomi i at betale en anden for både research, skrivning og opsætning 1-2 gange om måneden.

Med en udgivelsesplan kan du nøjes med at betale for få timers arbejde en gang eller to om året (alt afhængig af hvor tit dit nyhedsbrev skal udkomme). Der er selvfølgelig en del arbejde med nyhedsbrevet, du stadig selv skal lave, men det bliver langt nemmere at få skrevet et godt nyhedsbrev, når du har en plan med konkrete ideer foran jer at tage udgangspunkt i.

Ring til Anette på telefon 26218728 eller send en mail til anette@nielsensbureau.dk for at høre mere om, hvordan du får lavet en udgivelsesplan for netop jeres nyhedsbrev.