Hvordan kommer man højt op på søgemaskinerne?

Det spørgsmål har jeg virkelig ofte fået, med en forventning om at jeg har svaret – altså det korte, hurtige og nemme svar. Men det har jeg ikke – jeg har mange forskellige svar, for der er nemlig mange ting man kan gøre.

Det kan være svært at overskue, men nu har de venlige og dygtige mennesker fra Search Engine Land lavet en oversigt. Fordi, som de skriver, søgemaskineoptimering, eller SEO,”virker til at være alkymi for de uindviede. Men der er videnskab i det.”

Den her version er gammel og ikke længere retvisende – hvis du vil have den nyeste udgave af det periodiske SEO-system og en version med uddybende forklaringer, skal du finde den her: The Periodic Table Of SEO Ranking Factors – Search Engine Land

SearchEngineLand Periodic Table of SEO condensed large

Få 15 minutters gratis mini-rådgivning

Har du brug for hjælp til at komme godt i gang med din SEO-strategi, til at få løst noget der driller, eller til hvordan du redigerer jeres hjemmeside?

De første 15 minutters rådgivning, der får dig (et lille skridt) videre, får du “på huset” her hos mig.

Send mig en mail på anette@nielsensbureau.dk eller en sms på 2621 8728, så finder vi et tidspunkt at snakke sammen.

Kontakt - gratis rådgivning om SEO de første 15 minutter