Giv andre adgang til din Analytics (uden at udlevere dit login)

Når jeg hjælper folk med SEO, Adwords eller bare forbedringer af en hjemmeside, har jeg ofte behov for – eller i alt fald meget stor gavn af – at få lov at se hjemmesidens statistikker i Google Analytics. Her får du derfor opskriften på, hvordan du tilføjer mig som bruger i din Analytics – så slipper du nemlig for at udlevere dit eget login , som jo ofte også bruges til mail osv, som du måske ikke synes jeg skal have mulighed for at få adgang til.

Hvis det er en anden du vil tilføje som bruger, erstatter du selvfølgelig bare min mailadresse under pkt. 3 med den relevante.

1) Gå ind på Google Analytics og ind under “Administrator”

2) Tryk på “Brugeradministration” i menuen til venstre

3) Indtast anette@nielsensbureau.dk under “Tilføj tilladelser for” og vælger med dropdown hvad jeg skal have adgang til (“Læs og analysér” vil som regel være nok). Sæt gerne et kryds i “Underret denne bruger via email”, så får jeg automatisk besked når jeg har adgang.

Google Analytics giv din webmaster adgang

2 kommentarer til “Giv andre adgang til din Analytics (uden at udlevere dit login)”

    • Dejligt du kan bruge det! Sig til hvis du mangler andre små guides, for det er ikke altid så nemt at finde noget ordentligt på dansk om Googles ting – jeg skriver gerne flere 🙂

Der er lukket for kommentarer.