Mailchimp på dansk? Desværre – men der er gode alternativer

Vil du gerne bruge Mailchimp på dansk? Det er du langt fra den eneste, der efterspørger. Men jeg må desværre skuffe dig og de andre: Mailchimp på dansk findes nemlig ikke.

Det vil sige; du kan sagtens bruge Mailchimp til at udgive nyhedsbreve på dansk, og der er også en automatisk “oversætter” indbygget, så dine tilmeldingsformularer osv. kommer til at stå på dansk. Men Mailchimp med dansk som brugergrænseflade “inde bagved” kan du ikke få.

Alternativer til Mailchimp på dansk


Hvis du har det svært med det engelske, vil jeg anbefale dig at bruge et helt andet system – ellers bliver det for meget op ad bakke for dig at få udgivet nyhedsbreve. Der findes faktisk to forskellige glimrende danske systemer til nyhedsbreve, Ubivox og eBooster; de er ikke gratis, men priserne er meget rimelige på dem begge.

Desuden er Mailchimp faktisk kun gratis, så længe du

 • har under 2000 modtagere
 • sender under 12000 mails om måneden
 • ikke har behov for at sende ekstra automatiske mails (autoresponders) ud f.eks. en dag efter folk har tilmeldt sig

Så snart du skal begynde at betale til Mailchimp, er det ret få penge du sparer ved at bruge det i stedet for et af de danske systemer. Det vil nemt kunne betale sig for dig at betale for et af de danske systemer, hvis prisen for at køre med Mailchimp fordi det er gratis er, at du ikke får udgivet dine nyhedsbreve – dem kan du nemlig hurtigt tjene de par hundrede kroner ind på, det koster at have et nyhedsbrev på dansk.

I skrivende stund kan du endda komme i gang hos Ubivox for under 100,- om måneden, hvis du  sender under 500 mails om måneden – og det kan du sagtens nøjes med, især hvis du skal til at starte et helt nyt nyhedsbrev op, og først skal have samlet mailadresser ind.

Du kan læse mere om de to danske nyhedsbrev-systemer på henholdsvis www.ubivox.dk og ebooster.dk

11 kommentarer til “Mailchimp på dansk? Desværre – men der er gode alternativer”

 1. Jeg har 25 år i it-branchen bag mig. Er derudover god til sprog, så hvis mailchimp har brug for en dansk oversættelse, stiller jeg gerne min arbejdskraft til rådighed. Mod betaling, naturligvis. Denne kommentar er rettet mod Mailchimp.

  Svar
  • Hej Brita, det vil da være skønt, jeg har i alt fald haft en del der efterspurgte det – men jeg tror desværre ikke Mailchimp læser med her 🙂 Hvis du vil gå videre med det, kan du skrive til dem her (du skal nok vælge Business Partnerships): http://mailchimp.com/contact/

   Svar
 2. Mailchimp virker fint på dansk under list – signup form – general form kan du oversætte til dansk og diverse andre sprog også email bekræftelse mv.

  Svar
  • Ja, formularer og alt mulig andet kan man sagtens få på dansk – men du kan ikke få Mailchimp med dansk brugergrænseflade. Og det kommer faktisk bag på nogle – ikke alle er helt trygge ved at arbejde i engelsk brugergrænseflade 🙂

   Svar
   • Det skulle så være 150kr. værd i måneden fremfor, at oversætte så længe man sætter det op? ok

    Svar
   • 1. Så dur dit website med kommentar formularen heller ikke:
    Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

    2. En simpel oversættelse burde kunne klare det ikke 50 eller 100 kr. værd i mdr.

    3. Så er dit svar eller din post misinformation.

    Hvis disse svar ikke postes vil jeg bede dig slette min første kommentar tak.

    Svar
    • Janus, jeg tror stadig ikke vi skriver om det samme: Jeg snakker om at få HELE Mailchimp brugergrænsefladen inde bagved på dansk, ikke bare formularer, bekræftelsesmail osv. Det er ikke noget du bare lige kan oversætte selv. Og ja, for nogen vil det være værd at betale 150,- om måneden for (ikke for mig personligt, da jeg sagtens kan navigere i Mailchimps funktioner osv på engelsk).

     Kan da også fortælle at jeg betaler ca. 170,- om måneden for Mailchimp – det er kun gratis under bestemte omstændigheder (som rigtig mange dog opfylder).

     Svar
     • Nej jeg har nok misforstået emnet 🙂

      Men oversættelse virker ihvertfald fint for mig.

      Hav en god dag

      Vh Janus Rokkjær

     • Det er godt 🙂
      Kan være jeg lige skal have præciseret i blogindlægget at det er brugergrænsefladen, jeg skriver om 🙂

Skriv en kommentar