Yoast SEO: Hvor retter jeg METAdescriptions og sidetitler?

WordPress-pluginnet til SEO, der hedder Yoast SEO, er lige udgivet i en meget fornyet version – sådan overfladisk set. Fandt jeg ud af efter at have tjekket efter. Funktionerne er vist faktisk nogenlunde de samme inde på de enkelte sider, men jeg var da lige ved at blive lidt urolig på kontorstolen, da jeg ikke kunne finde ud af at tilføje og rette METAbeskrivelsen og sidetitlen… Så når du skal redigere sidetitel og META-beskrivelse i Yoast nu, skal du bare lige holde musen hen over det, du vil redigere oppe i Snippet editor; så kommer der en lille rette-blyant frem, og så trykker du på den – og kan skrive:

Sidetitel og METAbeskrivelse i Yoast SEO 3.0

2 kommentarer til “Yoast SEO: Hvor retter jeg METAdescriptions og sidetitler?”

  1. Hej Anette Jeg skriver produkttekster og web-tekster generelt for et firma og leverer dem i Word, da jeg ikke har adgang til at lægge teksterne direkte ind på virksomhedens site. Jeg vil gerne være sikker på, at mine udarbejdede tekster er helt korrekt SEO-optimeret. Jeg har installeret WordPress – men kan jeg checke mine Worddokumenter, inden jeg afleverer dem til virksomhedens tekniker, som står for integreringen? På forhånd tak for svaret 🙂 Venlig hilsen Marianne Lyngbek

    Svar
    • Jeg kender ikke til nogen måder du kan tjekke SEO på, hvis det ikke ligger online eller inde i WordPress, desværre… Den bedste idé jeg lige kan komme med er at du selv opretter en WordPress til testbrug, hvor du lægger teksterne ind som kladder (du må ikke udgive dem!) og så kan tjekke dem vha Yoast dér. Men det bliver noget lidt omstændeligt dobbeltarbejde 🙂

      Svar

Skriv en kommentar