Få Mailchimp til at “tale” dansk

Jeg har tidligere skrevet om hvordan du ikke kan få Mailchimp på dansk – og det har forvirret nogle. Derfor præciserer jeg lige her:

Du kan GODT få tilmeldingsformular, tilmeldings- og afmeldingssider, velkomst-emails og den slags til at stå på dansk.

Men du kan IKKE få Mailchimp med dansk brugergrænseflade; dvs. alt det inde bagved, hvor du logger ind og skriver og udsender dine nyhedsbreve, står på engelsk.

Det at Mailchimp er på engelsk inde bagved står ikke til at ændre – så hvis du ikke har det godt med at arbejde på engelsk, kan det blive en hæmsko for at du faktisk får sendt dine nyhedsbreve ud.

Hvis du har det OK med at arbejde i en engelsk brugergrænseflade, skal sproget ikke være en forhindring: du kan nemlig godt få din Mailchimp til at “tale dansk” til dine besøgende. Det kræver bare at du ved hvor du går ind og retter det til:

 1. Gå ind under “List” og find et link til “Signup forms”
 2. Tryk på “General forms” og vælg den du vil redigere, fx “Sign up form” (den almindelige tilmeldingsformular).
 3. Her ligger tre “faneblade”: Build it, Design it og Translate it. Tryk på “Translate it”
 4. Sæt Default Language til Danish.
 5. Rul helt ned og trykker på knappen “Save translation settings”

Så er din tilmeldingsformular på dansk – men det er ikke helt elegant dansk; hvis du vil rette de enkelte ting til, kan du gøre det på samme side ved at rulle længere ned og skrive dine egne små tekster. Det kan fx være at rette “angiver et påkrævet felt” til noget rarere som “betyder at feltet SKAL udfyldes”.

4 kommentarer til “Få Mailchimp til at “tale” dansk”

  • Velbekomme, og ja, det vil da helt sikkert gøre det mere brugervenligt, hvis dine kunder er danskere 🙂

   Svar
 1. Tak for vejledning. Det var let at ændre. Men jeg mangler stadig at få det til at slå igennem på mit web site. Kræver det at det bliver sat op påny, eller hvordan?

  Svar
  • Ja, du skal have kopieret koden til tilmeldingsformularen ind igen, når der er lavet ændringer i formularen. Den kan ikke selv “regne det ud” 🙂

   Svar

Skriv en kommentar