Freelance SEO-webredaktør

Har I ikke tid nok til selv at sidde med fingrene på tasterne og musen for at holde jeres hjemmeside opdateret og søgemaskineoptimeret?

I kan leje mig som freelance webredaktør – på timebasis eller som mere fast aftale – hvis I mangler ideer, tid eller overskud til løbende at vedligeholde og forbedre jeres hjemmeside.

Som webredaktør arbejder jeg primært med indhold og SEO, og kan jeg hjælpe jer med:

  • en SEO-strategi, som gør jer synlige på Google på de rigtige emner
  • nye ideer til indholdet på jeres hjemmeside
  • at skrive blogindlæg og andre hjemmesidetekster, der kan forbedre både jeres synlighed på Google og jeres online kundeservice
  • at lægge nye sider og blogindlæg på, og sørge for de er optimeret, så de kan blive fundet på Google
  • at skrive de gode historier eller spændende tilbud, så de fænger
  • at forbedre eksisterende tekster, så de sælger bedre
  • at lave SEO på hjemmesiden, så den bedre kan findes i Google og andre søgemaskiner
  • alle de andre småting, som at lægge billeder på, lave links hvor de mangler,  eller hvad der nu måtte være

Jeg arbejder jeg gerne med redigering af alle former for hjemmeside, uanset hvilket system (CMS) I bruger. Jeg er dog absolut mest hjemmevant i WordPress, og kan her også hjælpe med mindre tekniske ting og layout-mæssige opgaver.

Opgaverne kan normalt fint løses over web, mail og telefon, men jeg har også mulighed for at komme ud til jer og sidde nogle timer ad gangen, hvis I bor i Århus, Odder eller nærmeste omegn.

Kontakt mig på tlf. 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk, hvis du har brug for hjælp fra en webredaktør til at vedligeholde og opdatere tekster, billeder og sider på en hjemmeside, og til at gøre . Så får vi en snak om, hvordan vi kan samarbejde.

webredaktoer seo og indhold

Webredaktør eller webmaster?

En webmaster er én, der mest tager sig af tekniske ting omkring hjemmesiden – en webredaktør arbejder mere med at producere og forbedre indhold på en hjemmeside.

Jeg kalder mig SEO-webredaktør, da jeg som udgangspunkt også vil arbejde hen imod at gøre jeres indhold mere synligt på Google og andre søgemaskiner. Det er som (SEO-)webredaktør og ikke som webmaster, jeg kan hyres.

Jeg har lavet mange WordPress-hjemmesider gennem årene, så jeg hjælper dog gerne med ting der tangerer det tekniske, som f.eks. installering af nye funktioner på en eksisterende WordPress-hjemmeside, samt lettere teknisk vedligehold.

Men kun hvis

  1. jeg kender hjemmesiden “indefra” i forvejen, eller
  2. eksisterende temaer, plugins og WordPress er opdateret til nyeste version, og der er taget backup af både database og filer

Ring eller skriv på telefon 26218728 eller til anette@nielsensbureau.dk hvis du vil høre hvordan jeg kan hjælpe netop dig.