Freelance webredaktør

I kan leje mig som freelance webredaktør – på timebasis eller som mere fast aftale – hvis I mangler ideer, tid eller overskud til løbende at vedligeholde og forbedre jeres hjemmeside.

Som webredaktør arbejder jeg med indhold og SEO, og kan jeg hjælpe jer med:

  • at få skrevet de gode historier eller spændende tilbud, så de fænger
  • at finde på nye ideer til indholdet på jeres hjemmeside
  • at lægge nye sider på og sørge for de er optimeret til søgemaskinerne
  • at forbedre eksisterende tekster så de sælger bedre
  • at lave SEO på hjemmesiden, så den bedre kan findes i søgemaskinerne
  • alle de andre småting, som at lægge billeder på, lave links hvor de mangler,  eller hvad der nu måtte være

Som webredaktør arbejder jeg gerne med alle former for hjemmeside, uanset hvilket system (CMS) I bruger. Jeg er dog mest hjemmevant i WordPress.

Kontakt mig på tlf. 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk, hvis du har brug for hjælp fra en webredaktør til at vedligeholde og opdatere en hjemmeside. Så får vi en snak om, hvad I har brug for hjælp til, og hvordan vi kan løse det.

 

Webredaktør eller webmaster?

En webmaster er én, der mest tager sig af tekniske ting omkring hjemmesiden – en webredaktør arbejder mere med at producere og forbedre indhold på en hjemmeside. Da det er det sidste, der er min kernekompetence, er det som (SEO-)webredaktør og ikke som webmaster, jeg kan hyres.

Jeg hjælper dog gerne med f.eks.  installering af nye funktioner på en eksisterende WordPress-hjemmeside, samt lettere teknisk vedligehold, forudsat at jeg kender hjemmesiden “indefra” i forvejen.