SEO – lær at gøre hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Vil du selv lave SEO? Så kan jeg hjælpe dig godt i gang med at bygge din SEO på et solidt og korrekt grundlag.

SEO er en vigtig del af det løbende arbejde med din hjemmeside. Derfor kan det være en stor fordel for dig selv at kunne stå for det, i stedet for at være afhængig af at skulle have hjælp fra en ekspert, der måske ikke har tid til at tage dine opgaver, lige når de opstår.

SEO-workshops

Jeg tilbyder 2 forskellige workshops i SEO.

Hvis du kan samle 4 deltagere selv, holder jeg også gerne en workshop specielt for jer, fx internt i en virksomhed.

SEO-rådgivning

Jeg kan hjælpe dig videre med din SEO med rådgivning der passer præcist til dine behov, uanset hvor meget (eller lidt) du ved om SEO og hjemmesider i forvejen. Du kan vælge mellem

  • et 5-timers rådgivningsforløb for dig, der skal starte en ny hjemmeside op, eller har en hjemmeside der ikke er lavet SEO på
  • rådgivning om SEO efter behov til almindelig timepris, hvis du ikke starter helt fra bunden

Læs mere om mulighederne for SEO-rådgivning

Kan det betale sig at lære SEO selv?

Hvis du har en hjemmeside, webshop og/eller blog, hvor du skal lægge nyt indhold på flere gange om måneden, kan det ganske sikkert betale sig for dig at kunne klare din SEO selv.

Som minimum bør du i alt fald vide de grundlæggende ting: hvordan du laver søgeordsanalyse, hvordan du skriver en SEO-venlig tekst og hvordan du udnytter dit hjemmeside- eller shopsystems muligheder for at lave SEO.

Hvis SEO er noget du kun har brug for at lave nogle gange om året, så kan det ikke betale sig at bruge for meget tid på at lære det. Du risikerer at glemme for mange af detaljerne fra den ene gang til den anden. Så kan det bedre betale sig at købe hjælp til at få det lavet af en, der arbejder med SEO til daglig.

Hvis du er i tvivl om du skal lære SEO selv eller købe hjælp, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på tlf 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk for at få et råd – det er helt uforpligtende at spørge.