SEO rådgivning – få styr på din SEO

'SEO - søgemaskineoptimering til GoogleSEO-rådgivning er for dig der selv skal optimere jeres hjemmeside til søgemaskinerne, og gerne vil have 100% individuel hjælp til at komme i gang med SEO, eller komme videre.

Rådgivningen kan både være på et overordnet, strategisk niveau og helt ned i de praktiske detaljer om, hvordan du laver søgemaskineoptimering. For eksempel kan du få hjælp til at finde ud af:

  • hvilke søgeord du med størst fordel kan fokusere på
  • hvordan du “fordeler” søgeordene rundt på de forskellige landingssider
  • hvordan du lægger SEO-tekster osv. korrekt ind på din hjemmeside
  • hvordan du kan lave nyt indhold, skaffe links og gøre andre ting, der kan forbedre din SEO

SEO-rådgivningen kan foregå over telefon og internet, eller som fysiske 1:1 møder på mit kontor i Odder.

SEO start-forløb

Hvis du skal i gang med en helt ny hjemmeside eller har en side, der slet ikke er lavet SEO på, vil det hjælpe dig bedst at investere i et egentligt forløb, hvor du med mig ved hånden laver SEO helt fra bunden på 3 af de emner, du vil kunne findes på på Google. Forløbet vil typisk vil bestå af

  • indledende samtale
  • forundersøgelse af din hjemmeside (hvis du har en)
  • hjælp til søgeordsanalyse i forhold til de tre valgte emner
  • hjælp til planlægning af indholdet for hjemmesiden (også det vi ikke når at arbejde med sammen)
  • hjælp til formulering af SEO-tekster til en side for hvert emne
  • sidemandsoplæring i hvordan du praktisk lægger teksten og SEO-tingene ind på din hjemmeside, hvor vi arbejder direkte i dit hjemmesidesystem

Du får mig i alt ca. 5 timer (inklusive forundersøgelse osv) for 4300,- plus moms. (Prisen gælder t.o.m. 31. marts 2020)

Rådgivning på timebasis

Fleksibel rådgivning efter behov for dig, der ikke starter fra bunden med SEO. Vi aftaler inden samtalen eller mødet ca. hvor længe vi skal bruge. Du betaler minimum for en time. Har du behov for løbende rådgivning, eller en blanding af rådgivning og service, bør du købe et af mine klippekort med 2, 5 eller 10 timer (du får lidt rabat i forhold til normal timepris).

Har du brug for SEO-rådgivning, så skriv til mig på anette@nielsensbureau.dk eller ring på 2621 8728 – også gerne hvis du er i tvivl om hvilken slags hjælp du har brug for. Det koster ingenting at spørge.

Andre ydelser, du kunne bruge i stedet for SEO rådgivning:

SEO service: du kan uddelegere din søgemaskineoptimering til Nielsens Bureau, hvis du ikke selv har tid eller lyst til at sætte dig ind i detaljerne.