Workshop: Blog dig til SEO

Workshoppen Blog dig til SEO er for dig, der har lyst til at supplere firmahjemmesiden med en blog eller artikelsektion, der både kan trække kommende kunder ind på hjemmesiden og hjælpe med at få dig gjort mere synlig på Google.

De rigtige blogindlæg hjælper din SEO ved at gøre din hjemmeside til en værdifuld kilde til viden for dine kunder og kundemener – og ved at vise Google, at den er det. De hjælper også dig til at blive kendt som den bedste til at hjælpe andre på dit arbejdsområde.

Jeg lærer dig:

  • Hvordan du bruger din blog strategisk til både SEO, til at gøre kommende kunder
    interesserede i og trygge ved dig, og til at hjælpe dine nuværende kunder.
  • Hvordan du finder på (masser af) ting at skrive om, som vil interessere dine (kommende) kunder. Vi starter på at opbygge dit eget idékartotek på selve dagen, så du får en god portion ideer at starte på.
  • Hvordan du griber selve skrivningen af indlæg eller artikler an – hvad enten du er vant til at skrive, uvant med det eller fx ordblind. ALLE kan lære at skrive gode blogindlæg. Du skriver et blogindlæg på workshoppen, og får feedback på det af underviser og de andre deltagere.
  • Hvordan du lægger blogindlægget ind på hjemmesiden, og sørger for at alle de små SEO-ting er i orden. Vi tager udgangspunkt i WordPress, men hvis du har et andet hjemmesidesystem, kan du sagtens være med.
  • Lidt om, hvordan du kan gøre opmærksom på dine blogindlæg på fx Facebook (ikke hands-on, med mindre vi har ekstra tid).

Efterfølgende rådgivning

Prisen for workshoppen inkluderer en halv times efterfølgende rådgivning, som du kan bruge når du er kommet i gang med at blogge og bliver i tvivl om noget, eller får brug for feedback på det, du har lavet. Du skal bare bruge den halve time inden for 1 måned efter den fysiske workshop.

Kan jeg bruge workshoppen om at blogge mig til SEO, selv om jeg ikke har en blog endnu?

Ja, det kan du sagtens – du kan bare skrive blogindlæggene først i Word eller anden tekstbehandling. Det anbefaler jeg faktisk, med mindre du allerede er nogenlunde fortrolig med din hjemmesides blogfunktion.

Hvis du gerne vil prøve hands-on at lægge et blogindlæg ind i WordPress, mens jeg er til stede og kan hjælpe dig, kan du få lov at gøre det på mit hemmelige demo-site.

Hvis du ved at du vil starte en blog, og allerede har den hjemmeside i WordPress, bloggen skal være en del af, kan jeg formentlig godt gøre din hjemmeside klar til at du kan lægge blogindlæg på den inden vi mødes på kurset. Husk i så fald at skrive det ved tilmelding. Du kan naturligvis også få din egen udvikler til det – det tager normalt ikke ret lang tid.

Hvad koster workshoppen?

3000 plus moms pr. person, som inkluderer 3 timers undervisning på et lille hold, undervisningsmateriale, 1/2 times efterfølgende rådgivning og te, kaffe, frugt, snacks og en sandwich på dagen for den fysiske workshop.

Hvor og hvordan foregår det?

Workshops foregår på Rådhusgade 100 i Odder, på bestemte datoer, som bliver meldt ud her og på Nielsens Bureau Facebook-side, når de ligger klar.

Alle workshops ligger inden for tidsrummet 10.00-14.00.

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, da datoerne ikke ligger fast.

Der bliver kun et begrænset antal pladser, så hvis du allerede nu ved du gerne vil med, så kan du skrive dig på venteliste i stedet for.

OK, jeg vil gerne på ventelisten – hvordan kommer jeg det?

Du skriver dig på ventelisten ved at udfylde navn og mailadresse lige herunder, og trykke på en knap.

Du forpligter dig hverken til at købe noget eller gøre noget som helst andet; du bliver bare en af de første der får besked (pr. mail), når der ligger nye datoer for workshoppen “Blog dig til SEO”.


OBS: Når du trykker på “tilmeld-knappen” herunder, accepterer du samtidig at jeg gemmer din mailadresse og navn. Læs mere om Nielsens Bureaus privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid afmelde dig ventelisten ved at klikke på afmeld-linket nederst i den velkomstmail, du får tilsendt.