SEO workshop: Intro til SEO du selv kan lave – uden teknik

SEO-intro workshoppen er for dig, der vil have hjælp til at komme godt i gang med selv at lave (bedre) SEO på din eksisterende hjemmeside – uden at kunne noget teknisk. Det løbende SEO-arbejde på din hjemmeside handler nemlig ikke om teknik, men om at kende dine kunders behov og at kommunikere til dem (via Google) med gode SEO-tekster – og det kan du selv lære.

Indhold på workshoppen

Intro-workshoppen er egentlig et forløb, der består af tre dele:

  1. En SEO-tilstandsrapport
  2. En fysisk workshop på 3 timer
  3. En times opfølgende rådgivning over telefonen

1. SEO-tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er en forundersøgelse af din hjemmeside, som bl.a. viser om der er tekniske ting på din hjemmeside, der står i vejen for SEO; det er nemlig ikke sådan, at teknikken er ligegyldig – men de fleste tekniske ting skal kun laves én gang, og helst af en udvikler – ikke af dig selv.

Rapporten fortæller dig også, hvad der allerede fungerer godt på din hjemmeside (mht. SEO), og hvor du skal sætte ind med forbedringer.

Tilstandsrapporten laver jeg i god tid (ca. en uge) før den fysiske workshop, så du har tid til at læse den igennem, og jeg har tid til at forberede, hvilke emner vi skal tage op og give særlig opmærksomhed på dagen.

Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, kan jeg selvfølgelig ikke lave en tilstandsrapport. Så får du i stedet en times ekstra rådgivning, som du kan vælge at lægge både før og efter workshoppen. Før workshoppen taler vi også sammen i telefon og evt. via mail om din plan for din nye hjemmeside.

2. Den fysiske workshop

På den fysiske workshop lærer jeg dig:

  • at finde frem til de søgeord, der virker bedst for lige netop dig, og at ”fordele” søgeordene/emner strategisk på din hjemmeside
  • hvordan Google virker, og hvordan du skal tænke i forhold til at lave SEO (indhold i stedet for teknik)
  • hvilke dele af hjemmesidens indhold, du især skal sørge for at optimere med dine søgeord

Herefter bruger vi resten – dvs. det meste – af tiden på dine og de andres deltageres “ømme punkter” – de ting som tilstandsrapporten har afsløret trænger til forbedringer.

Det nøjagtige indhold afhænger derfor af, hvad der har vist sig i deltagernes SEO-tilstandsrapporter (eller hjemmeside-planer) at være behov for.

Vi vil dog normalt komme omkring følgende:

  • Mikrotekster på dine sider (sidetitler, METAbeskrivelser, overskrifter m.m.)
  • Hvordan du undgår duplicate content
  • Billeder og video til at forbedre din SEO
  • Brug af blogindlæg til at blive fundet på Google

Vi taler IKKE teknik på workshoppen, men om hvordan du konkret selv kan gøre det bedre med tekster, mikrotekster og andet indhold på hjemmesiden. Vi taler som udgangspunkt heller ikke nærmere om off-site-optimering, dvs. sociale medier og linkbuilding.

3. Opfølgende rådgivning

Prisen inkluderer 1 times opfølgende rådgivning som du kan bruge, når du får brug for mere hjælp til din SEO, eller for at få repeteret noget. Det skal bare være inden for 3 måneder efter du har været på den fysiske workshop.

Kan jeg bruge workshoppen, hvis jeg ikke har en hjemmeside endnu?

Ja, det kan du sagtens, hvis din hjemmeside bare er på planlægningsstadiet – jeg kan så bare ikke lave SEO-tilstandsrapporten. I stedet får du en ekstra times rådgivning, som du kan vælge at lægge både før og efter workshoppen, og vi taler ud fra de planer, du har for din nye hjemmeside.

Hvad koster workshoppen?

4500 plus moms pr. person, som inkluderer SEO-tilstandsrapport (normalpris 1900,- plus moms), 3 timers undervisning på et lille hold, 1 times opfølgende rådgivning, og te, kaffe, frugt, snacks og en sandwich på dagen for den fysiske workshop.

Hvor og hvordan foregår det?

Workshops foregår på Rådhusgade 100 i Odder, på bestemte datoer, som bliver meldt ud her og på Nielsens Bureau Facebook-side, når de ligger klar.

Alle workshops ligger inden for tidsrummet 10.00-14.00.

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, da datoerne ikke ligger fast.

Men der bliver kun et begrænset antal pladser, så hvis du allerede nu ved du gerne vil med, så skriv til mig på anette@nielsensbureau.dk. Så skriver jeg dig på en venteliste, og du bliver tilbudt en plads som den første, når datoerne ligger fast.