SEO-tekstforfatter

Du kan hyre mig ind som SEO-tekstforfatter, hvis jeres egen tid, kompetencer eller tålmodighed ikke er til at skrive gode SEO-tekster til hjemmesiden.

Jeg arbejder som freelance SEO-tekstforfatter på både løbende aftaler og i forbindelse med små eller store afgrænsede projekter som fx en ny hjemmeside, redesign af hjemmeside eller markedsføring af et nyt forretningsområde.

Få hjælp af SEO-tekstforfatter Anette Nielsen til skrivning af SEO-tekster og andre hjemmesidetekster
Jeg kan hjælpe med både ide, planlægning, skrivning og udgivelse af tekster på jeres hjemmeside – især med henblik på at forbedre jeres SEO.

Skrivning af salgstekster, produkttekster og kategoritekster

Hvad enten du har webshop eller en firmahjemmeside, der har som mål at få kunderne til at kontakte dig, har du brug for salgstekster, for at dine besøgende gør det, du vil have dem til.

Jeg kan hjælpe dig med både at nå salgsmålene, og sørge for at dine salgssider er søgemaskineoptimerede.

Læs mere om hjemmesidetekster her >>

Skrivning af blogindlæg

At udgive artikler og blogindlæg på hjemmesiden kan give din SEO og trafikken til din hjemmeside et kæmpe-boost – hvis du udgiver det rigtige indhold på den rigtige måde.

Jeg hjælper dig gerne med både ideer, skrivning og udgivelse på hjemmesiden, hvis du ikke selv har tiden eller ideerne til at skrive blogindlæg.

Læs mere om skrivning af blogindlæg >>

Skrivning eller optimering af sidetitler, meta-beskrivelser og andre SEO-mikrotekster

Når jeg skriver hjemmesidetekster, hvad enten det er til salgssider eller blogindlæg, skriver jeg også alle de små tekster, der skal lægges ind bestemte steder, for at Google bliver rigtig glad for din tekst.

Som oftest gør jeg dette i forbindelse med skrivning af selve indholdet – men er du kun interesseret i at få lavet SEO-mikrotekster, så kontakt mig alligevel på tlf 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk

Vær dog opmærksom på, at gode SEO-mikrotekster ikke kan stå alene – selve indholdet på siden skal også leve op til Googles krav om kvalitet, hvis du skal have nok ud af det.

Rådgivning om forbedring af indholdet på hjemmesiden

Mange undervurderer hvor vigtigt teksterne på hjemmesiden er for SEO – og hvor vigtigt det kan være at have sider, der ikke “bare” er salgstekster. Ofte er der simpelthen for lidt indhold på de hjemmesider, jeg ser, til at Google vil overveje at lægge dem højt op i søgeresultaterne.

Er du i tvivl om dit indhold og dine tekster er nok – og godt nok – hjæler jeg gerne med vurdering og rådgivning om, hvordan du kan gøre Google gladere for hjemmesiden. (Og jeg tjekker også om det kan skyldes noget teknisk, at I ikke ligger højt på Google – for en sikkerheds skyld).

Planlægning af nye kategorier, sektioner, sider og indlæg på hjemmesiden

Trænger jeres hjemmeside til en større omrokering, eller laver I helt ny? Så er det vigtigt at tænke SEO ind i den nye struktur, fx mht hvordan I sikrer jer at der er indhold, der dækker alle jeres relevante søgeord. Det gælder uanset om hjemmesiden er en webshop eller en “almindelig” firmahjemmeside.

Jeg har jongleret rundt med mange, mange hjemmesiders indhold i årenes løb, og kan hjælpe jer med at få overblik over indholdet, og en strategisk god plan for, hvilket indhold I skal have på hjemmesiden.

Vurdering af om I skal satse på SEO-tekster eller andre metoder

SEO og SEO-tekster er nødvendigt for de fleste, der gerne vil findes højt oppe i Googles søgeresultater – men dog ikke for alle. For nogle vil det give mere mening at satse på sociale medier, netværk, YouTube eller andet.

Få et tilbud – eller bare en kort, uforpligtende snak

Ring og lad os tage en snak på telefon 2621 8728, eller send mig en mail på anette@nielsensbureau.dk

PS: Jeg arbejder også gerne freelance for andre bureauer, der har behov for fx tekst, SEO og rådgivning, der ikke kan klares af bureauets fastansatte.