Blogindlæg og SEO-artikler skrevet af SEO-tekstforfatter (content writer)

Ønsker du dig en mere levende hjemmeside, der også bliver fundet mere på Google?

Har du meget at fortælle dine kommende kunder og andre om, men svært ved at få skrevet det ned?

Blogindlæg eller artikler på hjemmesiden er en rigtig god måde at tilføre noget værdi, blive synlig på Google og lokke flere til at gå ind på hjemmesiden.

Det er desuden ved at være meget svært at komme højt op på Google, hvis der kun er salgstekster og produkttekster på jeres hjemmeside; i de fleste brancher er konkurrencen om førstepladsen tårnhøj, og dem der også kan leverer vidensartikler (fx i form af blogindlæg) på hjemmesiden, kommer foran i køen.

Få hjælp til dine blogindlæg af en SEO-tekstforfatter med masser af skrive-erfaring

At skrive blogindlæg kræver at du kan finde gode emner at skrive om

Med blogindlæg får du noget indhold på, som ikke “bare” er salgstekster, og som ofte kan trække folk til din hjemmeside i årevis efter, det er udgivet – hvis du vælger de rigtige emner og vinkler.

Er blogindlæg en form for SEO-tekster?

Det man kaldte SEO-tekster i “gamle dage” var tit skrevet mere for søgemaskinernes skyld end for læserne.

Når jeg skriver blogindlæg til SEO, rammer vi begge dele; det er først og fremmest tekster, der er målrettet dem, du gerne vil findes af.

Samtidig kan man også godt kalde det SEO-tekster, da de bliver skrevet med henblik på at komme højt op på Google. Men det er i en anden forstand end man brugte det før i tiden.

Læs mere om hvordan SEO-tekster skal laves nu om dage

Du behøver ikke kunne skrive selv for at udgive blogindlæg

Du behøver ikke gøre det hele selv – heller ikke når det handler om at skrive blogindlæg.

Du kan få mig til at tage sig af næsten hele skrivearbejdet – bare du selv kan bringe nogle overordnede emner på banen, for indlæggene skal afspejle hvad DU gerne vil (og kan) fortælle om, og vise din viden og interesser frem.

Har du nogle ideer til blogindlæg, og har du det fint med at formulere dig mundtligt, kan du indtale dine ideer på en lydfil – så kan jeg herfra lave din snak om til et velskrevet blogindlæg.

Jeg beholder mange af dine formuleringer og vendinger, så du selv skinner igennem, og folk genkender det som dig – men sørger for at det virker på skrift.

Har du brug for hjælp til at få det lagt på hjemmesiden, gør jeg også gerne det – og naturligvis først, når du har godkendt resultatet.

Du kan få skrevet blogindlæg om (næsten) hvad som helst

Der er næsten ingen begrænsninger på de emner, du kan få skrevet blogindlæg om. Det eneste krav er næsten, at det specifikke emne og vinklen skal være interessant for dem, du gerne vil have besøg af på din hjemmeside, og relevant for din hjemmesides overordnede emne.

Det finder vi ud af i fællesskab – og vi skal under alle omstændigheder have en dialog, før jeg går i gang med at skrive noget som helst for dig.

Hvis du overvejer at få hjælp til at skrive blogindlæg, så ring til mig på 2621 8728 eller skriv til anette@nielsensbureau.dk – så finder vi et tidspunkt til at tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kunne skrive for dig – eller lære dig selv at gøre.

Jamen hvad skal man skrive om? Få hjælp til ideerne

Mangler du også ideer til gode blogindlæg, der kan gøre dig mere synlig på Google, kan jeg fx lave et brainstorming-møde med dig på max. en times tid, hvor jeg både sparker gang i din egen hitte-på-som-hed og giver mit input til, hvad der er en god ide at skrive om (også i forhold til hvilke emner du gerne vil findes på på Google).

Lær det selv: kom på workshop i at skrive blogindlæg til firmablog

Jeg holder ind i mellem workshops, hvor du kan lære hele processen fra ide til færdigt blogindlæg, der gør jer mere synlig på Google.

Lige nu er der ingen ledige datoer, men skriv endelig til mig på anette@nielsensbureau.dk eller telefon 2621 8728, hvis du er interesseret i en workshop om at skrive blogindlæg.

Du kan læse mere om indholdet på workshoppen Skriv dig synlig med firmablog lige her >>