SEO workshop: Intro til SEO du selv kan lave – uden teknik

SEO-intro workshoppen er for dig, der vil have hjælp til at komme godt i gang med selv at gøre din hjemmeside mere synlig på søgemaskinerne – uden at kunne noget teknisk.

Det løbende SEO-arbejde på din hjemmeside handler nemlig ikke om teknik, men om at kende dine kunders behov og at kommunikere til dem (via Google) med gode SEO-tekster – og det kan du selv lære.

Du kan også bruge workshoppen, hvis du er i planlægningsfasen af en ny hjemmeside. 

Indhold på workshoppen

Intro-workshoppen er egentlig et forløb, der består af tre dele:

 1. En SEO-tilstandsrapport
 2. En fysisk workshop på 4 timer
 3. En times opfølgende rådgivning over telefonen

1. SEO-tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er en forundersøgelse af din hjemmeside, som bl.a. indeholder en teknisk SEO-analyse, der viser om der er tekniske ting på din hjemmeside, der står i vejen for at du får udbytte af dit SEO-arbejde. 

Rapporten fortæller dig også, hvad der allerede fungerer godt på din hjemmeside (mht. SEO), og hvor du skal sætte ind med forbedringer.

Tilstandsrapporten laver jeg i god tid (ca. en uge) før den fysiske workshop, så du har tid til at læse den igennem, og jeg har tid til at forberede, hvilke emner vi skal give særlig opmærksomhed på dagen.

Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, kan jeg selvfølgelig ikke lave en tilstandsrapport. Så får du i stedet en times ekstra rådgivning, som du kan vælge at lægge både før og efter workshoppen. Før workshoppen taler vi også sammen i telefon og evt. via mail om din plan for din nye hjemmeside.

2. Den fysiske workshop

På den fysiske workshop lærer jeg dig:

 • at finde frem til de søgeord, der virker bedst for lige netop dig, og at ”fordele” søgeordene/emner strategisk på din hjemmeside
 • hvordan Google virker, og hvordan du skal tænke i forhold til at lave SEO (indhold i stedet for teknik)
 • hvilke dele af hjemmesidens indhold, du især skal sørge for at optimere med dine søgeord

Herefter bruger vi resten – dvs. det meste – af tiden på dine og de andres deltageres “ømme punkter” – de ting som tilstandsrapporten har afsløret trænger til forbedringer.

Det nøjagtige indhold afhænger derfor af, hvad der har vist sig i deltagernes SEO-tilstandsrapporter (eller hjemmeside-planer) at være behov for.

Vi vil dog normalt komme omkring følgende:

 • Mikrotekster på dine sider (sidetitler, METAbeskrivelser, overskrifter m.m.)
 • Brug af både salgstekster og SEO-artikler (fx blogindlæg) til at blive fundet på Google
 • Brug af billeder og video til at forbedre din SEO
 • Opmærkning med Schema.org
 • Hvordan du undgår duplicate content – som er noget af det der kan ødelægge dine placeringer i Google allermest

Vi taler ikke teknik på selve workshoppen, men om hvordan du konkret selv kan gøre det bedre med tekster, mikrotekster og andet indhold på hjemmesiden. Vi taler som udgangspunkt heller ikke nærmere om off-site-optimering, dvs. sociale medier og linkbuilding.

3. Opfølgende rådgivning

Prisen inkluderer 1 times opfølgende rådgivning som skal bruges inden for 3 måneder efter du har været på den fysiske workshop.

Kan jeg bruge workshoppen, hvis jeg ikke har en hjemmeside endnu?

Ja, det kan du sagtens, hvis din hjemmeside bare er på planlægningsstadiet – jeg kan så bare ikke lave SEO-tilstandsrapporten. I stedet får du en ekstra times rådgivning, som du kan vælge at lægge både før og efter workshoppen, og vi taler ud fra de planer, du har for din nye hjemmeside.

Hvad koster workshoppen?

4500 plus moms pr. person, som inkluderer SEO-tilstandsrapport med teknisk analyse (normalpris 2300 plus moms), 4 timers undervisning på et lille hold, 1 times opfølgende rådgivning, og te, kaffe, frugt, snacks og en sandwich på dagen for den fysiske workshop.

Hvor og hvordan foregår det?

Fysiske workshops foregår hos 

Nielsens Bureau
Kontorhuset Randers
Rådhusgade 100
8300 Odder

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Jeg lukker for tilmeldingen 10 dage inden den fysiske workshop – eller når de 4 pladser er taget

Hvad hvis jeg tilmelder mig, men bliver syg?

Hvis du bliver syg på dagen for workshoppen eller af en anden grund må melde afbud, refunderes pengene ikke. Du kan i stedet vælge mellem:

 1. at lade en anden fra dit firma (eller der har med samme hjemmeside at gøre) overtage din plads
 2. at få 1 times ekstra individuel rådgiving efterfølgende (telefonisk eller fysisk møde på mit kontor i Odder)

Hvad hvis Corona lukker ned for fysiske møder igen?

Så kan du vælge mellem at få dine penge tilbage, eller have din plads til gode til en senere workshop.

Vil du nøjes med rapporten?

Du kan også købe SEO-tilstandsrapporten separat – så er der bare ingen mundtlig rådgivning eller undervisning med i prisen. Læs om SEO-tilstandsrapporten her.