SEO-tilstandsrapport – tjek af din hjemmesides SEO

Et overordnet, all-round tjek af din hjemmesides on-site SEO – inklusive teknisk SEO-analyse 


Er du i tvivl om der er lavet nok SEO på din hjemmeside, om du har gjort det rigtige, eller om din udvikler egentlig overhovedet har lavet SEO på den?

Eller har du læst en masse om SEO, men er stadig i tvivl om hvad det er, lige netop DU skal lægge vægt på her og nu på din hjemmeside?

Med en SEO-tilstandsrapport får du overblik over, hvor du skal sætte ind.

Bestil med det samme lige her, eller rul længere ned og læs mere om, hvad rapporten indeholder, pris osv. 👇

Ekspertvurdering og test af din hjemmeside - SEO-tilstandsrapport

Rapporten er dels en bedømmelse af, hvor godt der er lavet SEO på din hjemmeside (og om der er noget, du har overset), dels en hands-on guide (og en helt konkret to-do-liste) til, hvad netop du bør gøre for at komme videre med SEO og blive mere synlig på Google.

En god start på et SEO-projekt

SEO-tilstandsrapporten er et rigtig godt udgangspunkt for et SEO-projekt, uanset om du selv vil lave det hele selv, eller du overvejer at samarbejde med mig eller en anden. Den giver dig også et overblik over, hvad du selv kan stå for, og hvad du har brug for hjælp til.

Indhold i SEO-rapporten

Rapporten indeholder

 • en teknisk SEO-analyse af din hjemmeside
 • ekspertvurdering af dit indhold i forhold til SEO
 • en prioriteret to-do-liste over, hvad der er vigtigst at få lavet
 • generelle tips til mere effektivt arbejde med søgeord, landingssider, inkl. gratis skabelon til SEO

Ud fra dette får du at vide:

 • Om der er nogen tekniske problemer med din hjemmeside, der står i vejen for at din SEO virker effektivt (og hvis ja, hvordan du får dem løst)
 • Om det der er lavet – fx tekster, sidetitler og META-beskrivelser – er lavet korrekt og hensigtsmæssigt (og hvis ikke, hvordan du så skal gøre i stedet)
 • Om du har nogle muligheder for at lave SEO, der ikke er udnyttet

Du får det hele i en pdf-fil, med resultater, uddybning af eventuelle problemer, og anvisninger på, hvordan du får dem løst.

(Hvis der er tekniske forbedringspunkter, vil det ofte være din udvikler, du skal henvende dig til for at få løst det – så beskriver jeg så præcist som overhovedet muligt, hvad du skal bede ham/hende om).

Hvad indeholder den tekniske SEO-analyse?

Den tekniske SEO-analyse er en række af tests og tjeks jeg laver på din hjemmeside, for at se om den lever op til de tekniske krav Google stiller for at ville vise dit link højt oppe i søgeresultaterne.

Jeg undersøger blandt andet din hjemmeside for:

 • Hastighed
 • Duplicate content
 • Manglende META-tags
 • Strukturerede data
 • Mobilvenlighed

Er der problemer med fx manglende META-tags, enslydende sidetitler, for store billeder og lignende, vedlægger jeg et bilag (i excel) med lister over, hvilke sider, billeder osv. der er problemer med.

Hvad koster en SEO-tilstandsrapport?

Rapport (for ét domæne) koster 2300,- plus moms.

Du kan betale det hele på en gang, eller i rater.

2 rater á 1150,- plus moms (første rate når du bestiller, anden rate 30 dage senere)

3 rater: Første rate når du bestiller – (800,- plus moms), anden rate 30 dage senere (800,- plus moms), tredje rate 60 dage senere (700,- plus moms)

Prisen gælder t.o.m. 31. oktober 2023. 

Hvordan bestiller jeg sådan en rapport?

Det gør du ved at klikke på linket herunder, angive dine kontaktoplysninger, eventuel besked og adressen på den hjemmeside, du vil have undersøgt, og gennemføre betalingen. (Vær OBS på at du får en mail kort tid efter, der beder dig bekræfte din ordre).

Derefter kontakter jeg dig om, hvornår jeg kan have din SEO-tilstandsrapport færdig.

Jeg vil normalt kontakte dig samme dag i hverdagene, hvis du bestiller inden kl. 15, ellers næste hverdag.

Leveringstiden på rapporten kan variere, men er normalt omkring 2 uger – har du behov for hurtigere levering, så kontakt mig lige på anette@nielsensbureau.dk eller 2621 8728 først 🙂

JA TAK, jeg vil gerne bestille en SEO-tilstandsrapport

Det kan du (også) bruge rapporten til

Med SEO-tilstandsrapporten får du en prøve på, hvordan jeg er at arbejde sammen med. Og jeg får en grundig indsigt i hvordan din hjemmeside er skruet sammen, og hvilke mangler der er. Det giver mig et meget solidt grundlag for at rådgive dig yderligere eller hjælpe dig videre, hvis du vil have hjælp til at få SEO-opgaverne udført.

På baggrund af SEO-tilstandsrapporten kan jeg også hjælpe dig til den rigtige beslutning, hvis du går og overvejer om din gamle hjemmeside skal skiftes helt ud. Nogle gange kan det faktisk bedre betale sig at ”ryste posen” og starte forfra.