Lær SEO – selv eller sammen med andre

Vil du selv kunne forbedre din hjemmesides synlighed på Google og andre søgemaskiner?

Så lær SEO på den måde, der passer dig bedst – enten alene eller sammen med andre på et lille hold.

SEO er en vigtig del af det løbende arbejde med din hjemmeside. Derfor kan det være en stor fordel for dig selv at kunne stå for det, i stedet for at være afhængig af at skulle have hjælp fra en ekspert, der både koster en pæn timeløn og måske ikke har tid til at tage dine opgaver, lige i det øjeblik de opstår.

SEO er et stort område med mange forskellige ting, man skal tage højde for, både teknisk og mht. søgeord, indhold og andet på hjemmesiden. Derfor kan det være svært at vide præcis, hvor du får mest ud af at bruge din tid og dine kræfter.

Det er heller ikke sikkert du når så langt med at se tilfældige (og måske lidt ældre) videoer på YouTube, læse blogindlæg eller bøger. Der er massevis af både godt og gratis “Lær SEO”-indhold derude – men hvordan ved du, at du lige præcis får kastet dig over de helt SEO-opgaver, der vil løfte netop din hjemmeside?

Lær SEO på en workshop med andre

Jeg tilbyder 2 forskellige workshops i SEO (for max. 4 deltagere):

De foregår normalt som åbne workshops på bestemte dage. Men hvis I kan samle 4 deltagere selv, holder jeg også meget gerne en workshop specielt for jer, fx internt i en virksomhed.

Lær SEO med 1:1 SEO-rådgivning eller oplæring

Jeg kan hjælpe dig videre med din SEO med rådgivning der passer præcist til dine behov, uanset hvor meget (eller lidt) du ved om SEO og hjemmesider i forvejen. Du kan vælge mellem

  • et 5-timers start-forløb for dig, der skal starte en ny hjemmeside op, eller har en hjemmeside der ikke er lavet SEO på
  • SEO-rådgivning efter behov til almindelig timepris (eller lidt billigere med et forudbetalt klippekort), hvis du ikke starter helt fra bunden

Kan det betale sig at lære SEO selv?

Hvis du har en hjemmeside, webshop og/eller blog, hvor du skal lægge nyt indhold på flere gange om måneden, kan det ganske sikkert betale sig for dig at kunne klare din SEO selv.

Som minimum bør du i alt fald vide de grundlæggende ting: hvordan du laver søgeordsanalyse, hvordan du skriver en SEO-venlig tekst og hvordan du udnytter dit hjemmeside- eller shopsystems muligheder for at lave SEO bedst muligt.

Hvis SEO er noget du kun har brug for at lave på en ny underside nogle gange om året, så kan det ikke betale sig for dig at bruge for meget tid på at lære det. Du risikerer at glemme for mange af detaljerne fra den ene gang til den anden, og desuden ændrer Google retningslinjer sig nogle gange.

Så kan det bedre betale sig at købe hjælp til at få det lavet af en som mig, der arbejder med SEO til daglig.

Hvis du er i tvivl om du skal lære SEO selv eller købe hjælp, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på tlf 2621 8728 eller anette@nielsensbureau.dk for at få et råd – det er helt uforpligtende at spørge.