Workshop: Skriv dig synlig med firmablog

De rigtige blogindlæg og artikler hjælper dig til at blive mere synlig på Google. De gør din hjemmeside til en værdifuld kilde til viden for dine kunder og kundeemner, og hjælper dig til at blive bedre kendt som den bedste inden for dit felt.

Workshoppen Skriv dig synlig – firmablog er for dig, der vil supplere firmahjemmesiden med en blog eller artikelsektion, der både kan trække kommende kunder ind på hjemmesiden og hjælpe med at få dig gjort mere synlig på Google.

Den er især for dig, der har lidt svært ved at komme i gang, og ikke altid ved, hvad du skal skrive om. Alle kan skrive, og der er altid noget at skrive om! Hvordan og hvad, lærer du på denne workshop.

Workshoppen veksler mellem korte oplæg og instruktioner fra mig, idégenerering og sparring med de andre deltagere, og tid til at sidde og arbejde med dit blogindlæg.

Prisen for workshoppen inkluderer en halv times efterfølgende rådgivning, som du kan bruge når du er kommet i gang med at blogge og bliver i tvivl om noget, eller får brug for feedback på det, du har lavet. Du skal bare bruge den halve time inden for 1 måned efter den fysiske workshop.

Jeg lærer dig:

 

 • Hvordan du bruger din firmablog (eller en artikelsektion på din hjemmeside) strategisk til både SEO, til at gøre kommende kunder interesserede i og trygge ved dig, og til at hjælpe dine nuværende kunder.
 • Hvordan du finder på (masser af) ting at skrive om, som vil interessere dine (kommende) kunder. Du starter med, i samarbejde med mig og de andre deltagere, at opbygge dit eget idékartotek med masser emner og overskrifter til artikler på selve dagen, så du får en god portion ideer at starte på.
 • Hvordan du griber selve skrivningen af blogindlæg eller artikler an – hvad enten du er vant til at skrive eller ej. ALLE kan lære at skrive gode blogindlæg. Du skriver et blogindlæg på workshoppen, og får hjælp til det og feedback af underviser og de andre deltagere.
 • Hvordan du lægger blogindlægget ind på hjemmesiden, og sørger for at alle de små SEO-ting er i orden. Vi tager udgangspunkt i WordPress, men hvis du har et andet hjemmesidesystem, kan du sagtens være med – bare du selv kender systemet.
 • Lidt om, hvordan du kan gøre opmærksom på dine blogindlæg på fx Facebook (dog ikke hands-on, med mindre vi har ekstra tid).

Kan jeg bruge denne workshop om at skrive mig synlig, selv om jeg ikke har en blog (endnu)?

Ja, det kan du sagtens – for det første behøver du ikke have en egentlig blog, du kan bare lave en artikelsektion på din normale hjemmeside, og lægge dine SEO-artikler ud som almindelige undersider.

For det andet kan du med fordel skrive blogindlæggene på forhånd i Word eller anden tekstbehandling, og så vente med at lægge dem ud på din blog til den er klar.

Hvis du gerne vil prøve hands-on at lægge et blogindlæg ind i WordPress, mens jeg er til stede og kan hjælpe dig, kan du få lov at gøre det på mit hemmelige demo-site.

Hvis du ved at du vil starte en blog, og allerede har den hjemmeside i WordPress, bloggen skal være en del af, kan jeg formentlig godt gøre din hjemmeside klar til at du kan lægge blogindlæg på den inden vi mødes på kurset. Husk i så fald at skrive det ved tilmelding. Du kan naturligvis også få din egen udvikler til det – det tager normalt ikke ret lang tid.

Hvad koster workshoppen?

De fysiske workshops koster 3000 plus moms pr. person, som inkluderer:

 • 4 timer med vekslen mellem undervisning, idegenerering og sparring med de andre detagere og hands-on-skrivearbejde under vejledning
 • en workbook og tjeklister, du kan bruge mange gange efterfølgende
 • 1/2 times efterfølgende rådgivning
 • te, kaffe, frugt, snacks og en frokostsandwich på dagen

Hvor og hvordan foregår det?

De fysiske workshops foregår på Rådhusgade 100 i Odder, på bestemte datoer, som bliver meldt ud her og på Nielsens Bureau Facebook-side, når de ligger klar.

Fysiske workshops 2021

De næste Skriv dig synlig med firmablog – workshops bliver først i efteråret 2021 – datoerne kommer her, så snart de er planlagt.

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvis du allerede nu ved du gerne vil med på workshop, kan du tilmelde dig ventelisten lige herunder – så får du besked så snart de nye datoer ligger fast.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen lige her under, eller ved at skrive en mail til anette@nielsensbureau.dk.

Hvad hvis Corona lukker ned for fysiske møder igen?

Så kan du vælge mellem at få dine penge tilbage, eller have din plads til gode til en senere workshop.

Hvad hvis jeg tilmelder mig, men bliver syg?

Hvis du bliver syg på dagen for workshoppen eller af en anden grund må melde afbud, refunderes pengene ikke. Du kan i stedet vælge mellem:

 1. at lade en anden fra dit firma (eller der har med samme hjemmeside at gøre) overtage din plads
 2. at få 1 times ekstra individuel rådgiving efterfølgende (telefonisk eller fysisk møde på mit kontor i Odder)