Workshop: Skriv dig synlig – firmablog

De rigtige blogindlæg og artikler hjælper dig til at blive mere synlig på Google. De gør din hjemmeside til en værdifuld kilde til viden for dine kunder og kundeemner, og hjælper dig til at blive bedre kendt som den bedste inden for dit felt.

Workshoppen Skriv dig synlig – firmablog er for dig, der vil supplere firmahjemmesiden med en blog eller artikelsektion, der både kan trække kommende kunder ind på hjemmesiden og hjælpe med at få dig gjort mere synlig på Google.

Den er især for dig, der har lidt svært ved at komme i gang, og ikke altid ved, hvad du skal skrive om. Alle kan skrive, og der er altid noget at skrive om! Hvordan og hvad, lærer du på denne workshop.

Workshoppen veksler mellem korte oplæg og instruktioner fra mig, idégenerering og sparring med de andre deltagere, og tid til at sidde og arbejde med dit blogindlæg.

Prisen for workshoppen inkluderer en halv times efterfølgende rådgivning, som du kan bruge når du er kommet i gang med at blogge og bliver i tvivl om noget, eller får brug for feedback på det, du har lavet. Du skal bare bruge den halve time inden for 1 måned efter den fysiske workshop.

Jeg lærer dig:

 

  • Hvordan du bruger din firmablog (eller en artikelsektion på din hjemmeside) strategisk til både SEO, til at gøre kommende kunder interesserede i og trygge ved dig, og til at hjælpe dine nuværende kunder.
  • Hvordan du finder på (masser af) ting at skrive om, som vil interessere dine (kommende) kunder. Du starter med, i samarbejde med mig og de andre deltagere, at opbygge dit eget idékartotek med masser emner og overskrifter til artikler på selve dagen, så du får en god portion ideer at starte på.
  • Hvordan du griber selve skrivningen af blogindlæg eller artikler an – hvad enten du er vant til at skrive eller ej. ALLE kan lære at skrive gode blogindlæg. Du skriver et blogindlæg på workshoppen, og får hjælp til det og feedback af underviser og de andre deltagere.
  • Hvordan du lægger blogindlægget ind på hjemmesiden, og sørger for at alle de små SEO-ting er i orden. Vi tager udgangspunkt i WordPress, men hvis du har et andet hjemmesidesystem, kan du sagtens være med – bare du selv kender systemet.
  • Lidt om, hvordan du kan gøre opmærksom på dine blogindlæg på fx Facebook (dog ikke hands-on, med mindre vi har ekstra tid).

Kan jeg bruge denne workshop om at skrive mig synlig, selv om jeg ikke har en blog (endnu)?

Ja, det kan du sagtens – for det første behøver du ikke have en egentlig blog, du kan bare lave en artikelsektion på din normale hjemmeside, og lægge dine SEO-artikler ud som almindelige undersider.

For det andet kan du med fordel skrive blogindlæggene på forhånd i Word eller anden tekstbehandling, og så vente med at lægge dem ud på din blog til den er klar.

Hvis du gerne vil prøve hands-on at lægge et blogindlæg ind i WordPress, mens jeg er til stede og kan hjælpe dig, kan du få lov at gøre det på mit hemmelige demo-site.

Hvis du ved at du vil starte en blog, og allerede har den hjemmeside i WordPress, bloggen skal være en del af, kan jeg formentlig godt gøre din hjemmeside klar til at du kan lægge blogindlæg på den inden vi mødes på kurset. Husk i så fald at skrive det ved tilmelding. Du kan naturligvis også få din egen udvikler til det – det tager normalt ikke ret lang tid.

Hvad koster workshoppen?

De fysiske workshops koster 3000 plus moms pr. person, som inkluderer:

  • 4 timer med vekslen mellem undervisning, idegenerering og sparring med de andre detagere og hands-on-skrivearbejde under vejledning
  • en workbook og tjeklister, du kan bruge mange gange efterfølgende
  • 1/2 times efterfølgende rådgivning
  • te, kaffe, frugt, snacks og en frokostsandwich på dagen

Hvor og hvordan foregår det?

De fysiske workshops foregår på Rådhusgade 100 i Odder, på bestemte datoer, som bliver meldt ud her og på Nielsens Bureau Facebook-side, når de ligger klar. Der kommer dog tidligst nye fysiske workshops til september 2020.

Fysiske og online workshops 2020

De fysiske workshops for foråret 2020 er aflyst – som så meget andet.

Jeg arbejder på at lave en online version af workshoppen, som bliver et forløb med kortere online møder henover 2-4 dage. Og til en lavere pris. Du vil kunne læse nærmere om online workshoppen i nyhedsbrevet og på Nielsens Bureaus Facebook-side, når den er klar.

De næste Skriv dig synlig med firmablog – workshops er:

Torsdag d. 7. maj 2020 kl. 10-14.30  (ledige pladser) – tilmelding senest 30.4. 2020

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, da datoerne ikke ligger fast.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen lige her under, eller ved at skrive en mail til anette@nielsensbureau.dk.

Jeg vil gerne, men jeg kan ikke den dag?

Hvis der er udsolgt, eller du allerede nu ved du gerne vil med på et andet tidspunkt, kan du skrive dig på interesselisten i stedet for.

OK, jeg vil gerne på ventelisten - hvordan kommer jeg det?

Er du interesseret i at høre nærmere om nye datoer for workshoppen, eller hvornår der er en online udgave klar?

Så kan du skrive dig på interesselisten for workshoppen. Det er bare at udfylde navn og mailadresse lige herunder, og trykke på en knap.

Du forpligter dig hverken til at købe noget eller gøre noget som helst andet; du bliver bare en af de første der får besked (pr. mail), når der ligger nye datoer for workshoppen "Skriv dig synlig med firmablog".

OBS: Når du trykker på JA-knappen herunder, accepterer du samtidig at jeg gemmer din mailadresse og navn. Læs mere om Nielsens Bureaus privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid afmelde dig listen ved at klikke på afmeld-linket nederst i den velkomstmail, du får tilsendt.

JA tak, giv mig besked når der er noget nyt

Felter med *skal udfyldes