Workshop: Skriv dig synlig – blog

De rigtige blogindlæg og artikler hjælper dig til at blive mere synlig på Google. De gør din hjemmeside til en værdifuld kilde til viden for dine kunder og kundeemner, og hjælper dig til at blive bedre kendt som den bedste inden for dit felt.

Workshoppen Skriv dig synlig – blog er for dig, der vil supplere firmahjemmesiden med en blog eller artikelsektion, der både kan trække kommende kunder ind på hjemmesiden og hjælpe med at få dig gjort mere synlig på Google.

Den er især for dig, der har lidt svært ved at komme i gang, og ikke altid ved, hvad du skal skrive om. Alle kan skrive, og der er altid noget at skrive om! Hvordan og hvad, lærer du på denne workshop.

Workshoppen veksler mellem korte oplæg og instruktioner fra mig, og tid til at sidde og arbejder med dit blogindlæg.

Prisen for workshoppen inkluderer en halv times efterfølgende rådgivning, som du kan bruge når du er kommet i gang med at blogge og bliver i tvivl om noget, eller får brug for feedback på det, du har lavet. Du skal bare bruge den halve time inden for 1 måned efter den fysiske workshop.

Jeg lærer dig:

 • Hvordan du bruger din blog (eller en artikelsektion på din hjemmeside) strategisk til både SEO, til at gøre kommende kunder
  interesserede i og trygge ved dig, og til at hjælpe dine nuværende kunder.
 • Hvordan du finder på (masser af) ting at skrive om, som vil interessere dine (kommende) kunder. Vi starter på at opbygge dit eget idékartotek med emner og overskrifter til artikler på selve dagen, så du får en god portion ideer at starte på.
 • Hvordan du griber selve skrivningen af blogindlæg eller artikler an – hvad enten du er vant til at skrive eller ej. ALLE kan lære at skrive gode blogindlæg. Du skriver et blogindlæg på workshoppen, og får hjælp til det og feedback af underviser og de andre deltagere.
 • Hvordan du lægger blogindlægget ind på hjemmesiden, og sørger for at alle de små SEO-ting er i orden. Vi tager udgangspunkt i WordPress, men hvis du har et andet hjemmesidesystem, kan du sagtens være med – bare du selv kender systemet.
 • Lidt om, hvordan du kan gøre opmærksom på dine blogindlæg på fx Facebook (ikke hands-on, med mindre vi har ekstra tid).

Kan jeg bruge workshoppen om at skrive mig synlig, selv om jeg ikke har en blog endnu?

Ja, det kan du sagtens – du kan bare skrive blogindlæggene først i Word eller anden tekstbehandling. Det anbefaler jeg faktisk, med mindre du allerede er nogenlunde fortrolig med din hjemmesides blogfunktion.

Hvis du gerne vil prøve hands-on at lægge et blogindlæg ind i WordPress, mens jeg er til stede og kan hjælpe dig, kan du få lov at gøre det på mit hemmelige demo-site.

Hvis du ved at du vil starte en blog, og allerede har den hjemmeside i WordPress, bloggen skal være en del af, kan jeg formentlig godt gøre din hjemmeside klar til at du kan lægge blogindlæg på den inden vi mødes på kurset. Husk i så fald at skrive det ved tilmelding. Du kan naturligvis også få din egen udvikler til det – det tager normalt ikke ret lang tid.

Hvad koster workshoppen?

3000 plus moms pr. person, som inkluderer:

 • 4 timers med vekslen mellem undervisning og hands-onarbejde med vejledning
 • en workbook, du også kan bruge efterfølgende
 • 1/2 times efterfølgende rådgivning
 • te, kaffe, frugt, snacks og en frokostsandwich på dagen

Hvor og hvordan foregår det?

Workshops foregår på Rådhusgade 100 i Odder, på bestemte datoer, som bliver meldt ud her og på Nielsens Bureau Facebook-side, når de ligger klar.

De næste Skriv dig til SEO med blog- workshops er:

Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 10-14.30  (stadig ledige pladser)

Torsdag d. 27. februar 2020 kl. 10-14.30  (stadig ledige pladser)

Der er plads til maks. 4 deltagere på hver workshop, så vi er sikre på at alle kan nå at få ordentlig hjælp og grundig feedback fra både underviser og de andre deltagere.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, da datoerne ikke ligger fast.

Der bliver kun et begrænset antal pladser, så hvis du allerede nu ved du gerne vil med på et tidspunkt, kan du skrive dig på venteliste i stedet for.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen lige her under, eller ved at skrive en mail til anette@nielsensbureau.dk.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig workshoppen Skriv dig synlig - med blog hos Nielsens Bureau i Odder.

Vælg dato: To. 6. februar 2020To. 27. februar 2020

Har du skrevet blogindlæg eller artikler til hjemmesider før?

OBS:
Når du trykker på "tilmeld-knappen" herunder, accepterer du samtidig:
1) at betale 3000,- plus moms, der bliver opkrævet på en faktura sendt til din mailadresse

2) at jeg gemmer din mailadresse, navn og besked i 3 måneder efter workshoppen er afholdt, og oplysninger til regnskabsbrug så længe det er lovmæssigt påkrævet Læs mere om Nielsens Bureaus privatlivspolitik

OK, jeg forpligter mig til at betale den faktura, der bliver sendt til mig, og accepterer at mine data bliver gemt