SEO Startup – kom godt fra start med SEO

Vil du rigtigt i gang med SEO fra starten af?

Så har du brug for mere end bare at læse forskellige gratis SEO-tips rundt omkring på nettet (uanset hvor gode de tips end er).

Du har brug for at forstå sammenhængen og processen i, hvordan du skaber en hjemmeside, der kan komme højt op på Google. Det får du på SEO Startup – sammen med masser af praktisk oplæring i, hvordan du beslutter dig for din strategi, laver god søgeordsresearch, får hjemmesiden til at spille, og følger op på dit SEO-arbejde.

Det er nemlig (desværre) ikke længere nok at lave SEO som “i gamle dage”, hvor først lavede sin hjemmeside færdig, smed nogle søgeord hurtigt ind på hjemmesiden bestemte steder, og så “poppede den op” på Google et stykke tid efter, når der blev søgt på de ord.

(Det er 10-15 år siden, der fungerede på den måde.)

Nu er der blevet så hård konkurrence om de øverste pladser på de fleste ord og emner, at det er nødvendigt at være 100% klar over, hvad du skal gå efter at komme højt på, og hvordan du planlægger, skaber og udformer indhold, Google har lyst til at vise links til højst oppe i søgeresultaterne.

SEO-strategi = den mest lige vej til toppen

Hvis du skal konkurrere om pladserne på Google med en ny hjemmeside, kræver det bl.a. at du arbejder ud fra en SEO-strategi, som baserer sig på:

 • viden om, hvilke ord der generelt bliver søgt mest på
 • hvad netop din målgruppe søger efter
 • hvor du står i forhold til dine konkurrenter på Google

Måske synes du det lyder mere avanceret, end det behøver at være? Eller lidt for usjovt? Men med mindre du tilbyder noget ingen andre på nettet tilbyder, så er en god SEO-strategi baseret på data (og ikke fornemmelser og fantasi) nærmest en genvej til toppen af Google. Eller i alt fald den mest lige vej, du kan vælge at gå.

En strategi sparer dig for tid og besvær, fordi du slipper for at arbejde på at blive fundet på søgeord og emner, som du alligevel ikke vil kunne komme til at ligge i top ti på (med mindre alle de større firmaer i din branche med mange markedsføringskroner bag sig pludselig blev smidt af Google. Men det er lidt vovet at satse på.)

SEO Startup giver dig råd, hjælp og vejledning, når du skal lave SEO på en ny hjemmeside eller for første gang

Sådan foregår SEO startup-forløbet

SEO-startup er et grundforløb for dig, der vil klædes på til selv at kunne tage dig af hele SEO-processen. Vi gør det hele sammen, så du får fremgangsmåden lært ind og kan gå videre selv.

Forløbet er rettet mod dig der enten

 • skal i gang med en helt ny hjemmeside (der skal kunne findes på Google)
 • har en hjemmeside, der slet ikke er lavet SEO på
 • aldrig har lavet SEO før

Forløbet er en blanding af SEO-rådgivning og et oplæringsforløb, hvor du med mig ved hånden laver SEO helt fra bunden – inklusive søgeordsresearch og indholdsstrategi – for tre af de søgeemner, du og dit firma skal kunne findes på på Google. Når vi er igennem forløbet, er du klædt på til selv at gå videre med eventuelle andre søgeemner ud over de første tre.

Indholdet i forløbet er:

 • indledende samtale og fastlægning af SEO-strategi
 • hjælp til og oplæring i søgeordsresearch i forhold til de tre valgte emner
 • hjælp til planlægning af indholdet for hjemmesiden
 • forundersøgelse af hjemmesiden (hvis du allerede har en) – fx om den er teknisk OK til at SEO-arbejdet vil virke, og om brugervenligheden og indholdsstrukturen er i orden
 • hjælp til opbygning og formulering af SEO-tekster til en side for hvert af emnerne
 • sidemandsoplæring i hvordan du praktisk lægger tekster ind på hjemmesiden og sætter “SEO-skilte” og andet på, hvor vi arbejder direkte i dit hjemmesidesystem
 • installering af Google Search Console til opfølgning på SEO-arbejdet
 • afrundende møde, hvor du lærer at følge op på hjemmesidens placeringer på Google, hvor mange der klikker sig ind m.m., og får forslag til, hvad du kan justere på for at nå helt i mål
 • Evt. yderligere opfølgning, hvis nødvendigt (i begrænset omfang)

Prisen for SEO-startup-forløbet er 5500,- plus moms.

Er der andet du har brug for at vide om SEO-startup-forløbet?

Så skriv til mig på anette@nielsensbureau.dk eller ring på tlf 2621 8728

Få en gratis mini-rådgivning

Har du brug for hjælp til at komme godt i gang med din SEO-strategi, til at få løst noget der driller, eller til hvordan du redigerer jeres hjemmeside?

De første 15 minutters rådgivning, der får dig et skridt videre, får du “på huset” her hos mig.

Send mig en mail på anette@nielsensbureau.dk eller en sms på 2621 8728, så finder vi et tidspunkt at snakke sammen.

Kontakt - gratis rådgivning om SEO de første 15 minutter