Blogindlæg og SEO-artikler skrevet af SEO-tekstforfatter

Få hjælp til dine blogindlæg af en SEO-tekstforfatter med masser af skrive-erfaring

Ønsker du dig en mere levende hjemmeside, der også bliver fundet mere på Google? Har du meget at fortælle dine kommende kunder og andre om, men svært ved at få skrevet det ned?
Blogindlæg eller artikler på hjemmesiden er en rigtig god måde at tilføre noget værdi, blive synlig på Google og lokke flere til at gå ind på hjemmesiden.

At skrive blogindlæg kræver at du kan finde gode emner at skrive om

Med blogindlæg får du noget indhold på, som ikke “bare” er salgstekster, og som ofte kan trække folk til din hjemmeside i årevis efter, det er udgivet – hvis du vælger de rigtige emner og vinkler.

Du behøver ikke kunne skrive selv for at udgive blogindlæg

Du behøver ikke gøre det hele selv – heller ikke når det handler om at skrive blogindlæg. Du kan få mig til at tage sig af næsten hele skrivearbejdet – bare du selv kan bringe nogle overordnede emner på banen, for indlæggene skal afspejle hvad DU gerne vil (og kan) fortælle om, og vise din viden og interesser frem.

Har du nogle ideer til blogindlæg, og har du det fint med at formulere dig mundtligt, kan du indtale dine ideer på en lydfil – så kan jeg herfra lave din snak om til et velskrevet blogindlæg. Jeg beholder mange af dine formuleringer og vendinger, så du selv skinner igennem, og folk genkender det som dig – men sørger for at det virker på skrift.

Har du brug for hjælp til at få det lagt på hjemmesiden, gør jeg gerne det – og naturligvis først, når du har godkendt resultatet.

Kan du få skrevet blogindlæg om hvad som helst?

Ja, der er næsten ingen begrænsninger på de overordnede emner – men det specifikke emne og vinklen skal være interessant for dem, du gerne vil have besøg af på din hjemmeside. Det finder vi ud af i fællesskab – og vi skal under alle omstændigheder have en dialog, før jeg går i gang med at skrive noget som helst for dig.

Hvis du overvejer at få hjælp til at skrive blogindlæg, så ring til mig på 2621 8728 eller skriv til anette@nielsensbureau.dk – så finder vi et tidspunkt til at tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kunne skrive for dig.

Jamen hvad skal man dog skrive om? Få hjælp til ideerne

Mangler du også ideer til gode blogindlæg, der kan gøre dig mere synlig på Google, kan jeg lave et brainstorming-møde med dig på max. en times tid, hvor jeg både sparker gang i din egen hitte-på-som-hed og giver mit input til, hvad der er en god ide at skrive om (også i forhold til hvilke emner du gerne vil findes på på Google).